ANNOTATED AGENDA

Join Zoom Meeting

Conference Call Phone Number: (669)254 5252 Meeting ID: 161 639 8675 | Passcode: 647403

Consumer Advisory Committee (CAC) Universal Health Care Task Force MEETING 2 AGENDA

November 16, 2020 | 4:00 p.m. – 6:00 p.m.

Virtual Meeting

#	Time	Item	Notes
1	4:00	Welcome, Introductions & Agenda Review CAC Chair & Vice-Chair	 Time: 15 mins (4:00 – 4:15 p.m.) Welcome from CAC Chair & Vice-Chair Agenda Roll Call
2	4:15	Defining Key Terms Chair	 Time: 60 mins (4:15 – 5:15 pm) CAC Member Discussion of Key Terms Health Care Consumer High Quality Care Health Health Health Care Services Health Care Access Health Equity Social Determinants of Health
3	5:15	Roles & Responsibilities Chair	 Time: 15 mins (5:15 – 5:30 p.m.) CAC Members expected to be prepared to discuss: Access barriers Patient impacts Health care costs Health care benefits and coverage Quality of care Meeting Conduct Decision Making Process
4	5:30	Task Force Technical Advisory Groups (TAGs) Chair	 Time: 10 mins (5:30 – 5:40 p.m.) Technical Advisory Groups Eligibility, Benefits & Affordability Provider Reimbursement Financing & Revenue Governance

5	5:40	Public Comment	Time: 15 mins (5:40 – 5:55 p.m.)
			Sign up for Public Comment <u>online</u> .
6	5:55	Wrap Up & Next Steps Chair	Time: 5 mins (5:55 – 6:00 p.m.) Logistics • Web site • Process for public comment
			Review future meeting schedule
7	6:00		ADJOURN